Profiel

Sinds 2005 heb ik mijn eigen praktijk voor Interim Management en Coaching. Ik voel mij betrokken bij de mensen die in een organisatie werken. Het liefst draag ik in de praktijk bij aan het verbinden van een organisatieadvies met de mensen die het gaan uitvoeren. Het geeft mij veel voldoening als het lukt om samen met alle betrokkenen een noodzakelijke verandering te bereiken.

Tijd nemen voor het beantwoorden van vragen, tijd nemen voor overleg, tijd nemen voor toelichting en zo de boodschap  helder over te brengen. Op deze wijze bied ik de de tijd en ruimte om mee te denken en mee te bewegen in de gewenste oplossingsrichting.

Opleiding en ervaring
Na de de studies Geneeskunde (artsexamen) en Bedrijfseconomie  (gedeeltelijk), ben ik gestart bij Philips als organisatie- in informatieanalist. Daarna heb ik als consultant bij Coopers & Lybrand een groot aantal adviesopdrachten uitgevoerd in alle sectoren van de gezondheidszorg.
Om mij meer te kunnen verbinden met de praktijk heb ik de overstap gemaakt naar een vast dienstverband als sector-directeur bij Bartiméushage (onderdeel Bartimeus). Het financieel beheer, personeelzaken en arbo-zaken waren mijn verantwoordelijkheid. Aansluitend heb ik als bestuurder gewerkt bij de Stichting Waalborg, een instelling voor verstandelijk gehandicapten. Ik ben in dienst gekomen als directeur bedrijfsvoering en ben vervolgens voorzitter van de Raad van Bestuur geweest.  Sinds 2005 heb ik mijn eigen praktijk voor interim management en coaching.

Nevenactiviteiten
2017 – heden Lid bestuur LSBS (Landelijke Stichting voor Blinden en Slechtzienden)
2010 – 2012 Adviseur WMO-beleid voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Meer informatie
In het Portfolio op deze website vindt u een uitgebreidere beschrijving van een aantal opdrachten die ik als interim manager heb vervuld. Een complete beschrijving van alle werkervaring, opdrachten en opleiding kunt u vinden op mijn LinkedIn-profiel. Wilt u graag mijn volledig cv ontvangen? Neem dan contact met mij op.